Dragi moji, komunikacije i roba - dok ne postanemo nekakvi roboti trebat će nam nešto čime ćemo pokrivati ovo nešto sirotinje što nosimo i zovemo "sobom" i trebamo, sve više, uređaja za komunikaciju s drugima. Nadam se da nikad neću biti "prisiljen" piti i elektronsku kavu. Na takvo što ne pristajem. Nisu mi ni facebook i ostale dindrlice prirasle osobito k srcu, ali im priznajem da mogu ponovo spojiti dotad nepovratno raskinute veze. Što se chata tiče, ...
Dragi moji, brzo je prošlo vrijeme. Bio na godišnjem, pojačao mišiće (čitaj prethodne objave), lakše se ozlijedio par puta (zbog čega - čitaj prethodne objave), najprije izgorio na suncu a onda i potamnio (znate već što treba raditi) i evo - slijedeći tjedan kupuje se još dvije dionice. Nisam ni virio što bi moglo biti. 600 dolara manje - to je rezultat iz prošlog tjedna. Vrijednost portfelja Test Investa pala je na najnižu točku od nastanka. Minus ...
googlegooglegooglegooglegooglegoogle
Updated 23.08.10 at 02:27 by youto
Dragi moji, ljeto je, pa je i vrijeme da se ljudi ponašaju prilagođeno tome. Oni koji su na odmoru, uglavnom žele na more jer se na moru najbolje može tako ponašati, zar ne? I kad su na moru, rade ONE STVARI i one stvari koje se rade na moru - kupanje, ronjenje, kupovina masti, krema, jogurta i tableta za opekline, vađenje bodlji ježinaca, sunčanje, skakanje u more, žabice s kamenčićima ... Oni koji nisu na odmoru - ili su bili pa im je, uglavnom bilo lijepo, ...
Dragi moji, kao da smo u nekom ludom lunaparku prepunom tobogana svih vrsta. Jedino zajedničko je da na dnu svakog počinje novi bez ikakve potrebe za penjanjem. Prekrasno za lunapark i dok uživaš u njemu, ali kad te žena (cura; mama) pozove da dođeš doma i opituraš konačno taj zid (dođeš po nju pred fax sa svojim ludim automobilom kako bi se malo pravila važna; dođeš doma i spriječiš starog da još više izbuši ta vrata na koja baš mora doći ta vješalica) - gdje ...