Pozdrav administratorima ovog foruma,
odlično ste napravili posao sa otvaranjem ovog foruma nakon što se zatvorio forum mojnovac. vidim da ste se iznenadili kada je Alen ponovo odlučio ponovo pokrenuti forum iako ne bi ste se trebali zamarati sa time. ja sam učlanjen na jedan forum sa temom koja nije za široku masu i bio je pokrenut bez obzira na to što je taj dio bio "popunjen" ali ispostavilo se da je ipak ostalo mjesta za novi forum i on sada normalno funcionira.
Dreamer - pročitao sam tvoj post na strong buy-u i kužim te kad kažeš da bi bilo ok da se ekipa vrati na stari forum ali ja osobno mislim da je dobro da Hrvatskoj postoje dva profesionalna foruma na ovu tematiku pa zato pregledavam oba.
U bilo kojem novom projektu najveći problem predstavlja zadržavanje početnog entuzijazma i iskreno se nadam da će ga moderatori zadržati. Ljudi ne vole promjene bez obzira na to koliko su dobre ali ako budete i dalje radili sa istom voljom te pružali informacije koje bi mogle biti zanimljive onda nema razloga da vaša ideja padne u vodu.
LP

Odgovori s citatom