+ Odgovori na temu
Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Projekcije na portalu MojeDionice

Početno Projekcije na portalu MojeDionice

Voljela bih naći na portalu MojeDionice.com analize(viđenja) stanja i projekcije vezane na kompletno stanje na ZSE i BLSE kao i za pojedine dionice, odnosno pojedina poduzeća, ili privredne sektore.
    To bi značilo da portal ima za suradnike neke brokere sa ZSE i neke brokere sa BLSE. Također bi bilo dobro ponekad dati jednu širu (gospodarsko političku) analizu, a koja se odražava na te dvije navedene burze.
    Bilo bi dobro da se ponekad prenesu neke vezane vijesti iz medija.

Sad sam vidjela da ima jako dobrih članaka na portalu.
    Također sam ovdje uočila link (što prije nisam) Idi na portal MojeDionice.com

Senior Member Crumarix avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Kako se mijenja portfelj u nagradnoj igri " moj najbolji portfelj " ?
    I'm BACK !

Citiraj Prvotno napisano od Crumarix Vidi poruku
    Kako se mijenja portfelj u nagradnoj igri " moj najbolji portfelj " ?
    Bit će uskoro (sljedeći tjedan, nadam se) omogućeno - još malo strpljenja molim.

Citiraj Prvotno napisano od franciska Vidi poruku
    Voljela bih naći na portalu MojeDionice.com analize(viđenja) stanja i projekcije vezane na kompletno stanje na ZSE i BLSE kao i za pojedine dionice, odnosno pojedina poduzeća, ili privredne sektore.
    To bi značilo da portal ima za suradnike neke brokere sa ZSE i neke brokere sa BLSE. Također bi bilo dobro ponekad dati jednu širu (gospodarsko političku) analizu, a koja se odražava na te dvije navedene burze.
    Bilo bi dobro da se ponekad prenesu neke vezane vijesti iz medija.
    Nastojati ćemo pojačati sadržaj sa malo češćim analizama, te novostima iz medija koliko smo to za sada u mogućnosti. Također trebamo poraditi i na boljoj integraciji sadržaja foruma/blogova sa sadržajem portala.

Hvala na odgovoru.
    Imam naviku ići sa foruma na portal MojeDionice.com, a sad moram reći da link ne funkcionira.

Na portalu MojeDionice.com je dodan kalendar dividendi za 2010. Pogledajte koje dionice nose dividendu, te kada su datumi utvrđivanja popisa, skupština... Kalendar dividendi dostupan je i preko izbornika Fundamenti - kalendar dividendi. Ako slučajno koji podatak nedostaje, molimo da ga prijavite putem linka na stranici. Neka društva nisu objavila datume vezane uz dividendu, pa su ti podaci za sada prazni.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove