+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 4
PrviPrvi 1 2 3 4
Pokazuje rezultate 31 do 37 od 37

Tema: NLB-Tutunska banka

Ako se rješi spor s Grčkom oko imena bit će vrlo povoljnog novca za MK...a to se naravno povlači preko banaka, pa bi banke imale 1. korist od tog rješenja.

Sve se više skuplja kupnja na 5000, a nikako da ih netko poklopi.
    Znam tko je u zadnje vrijeme prodavao velike količine i znam da je to bilo bez pametnog razloga (neka nova regulativa), ali znam da im nije ostalo previše i moguće da su i oni sve rasprodali, kao i neki veliki prodavači prije njih,
    Ako je nestalo prodaje, cijena može samo u jednom smjeru...bar dok ovi što su sada kupovali ne odluče kapitalizirati zaradu.
    Ova količina na 5000 izgleda primamljivo i ako se to ne zatvori do kraja dana....

Kao što sam rekao količina je izgledala primamljivo, ali veliki nije još gotov. Znam da više nema puno, ali cijena još neko vrijeme neće ići gore. Dividendni prinos od 7,8 % tu ništa ne mjenja.

Komercijalna i Tutunska spustile kamate

22.4.2010 13:53:00 | Izvor/autor PressCut
    Komercijalna i NLB Tutunska banka spustile su kamatne stope od 0,5 do 1 postotni bod na kredite i štednje kao rezultat smanjenja kamatne stope na blagajničke zapise Narodne banke Makedonije. Komercijalna banka će treći put ove godine smanjiti kamate za 0,5 posto za potrošačke kredite odobrene nakon 16. svibnja 2009. godine.

Za isti postotak će se smanjiti i kamate za denarske stambene i nenamjenske hipotekarne kredite i automobilske kredite osigurane žirantima ili samim vozilom. Tutunska banka objavila je da nove kamatne stope za sve novoodobrene depozite vrijede od 19. travnja ove godine. Kamate na denarske depozite za pravne osobe su smanjene do 0,5 posto, a denarske depozite s deviznom klauzulom do 1 posto.
    (Dnevnik)

Kako oni misle meni zaraditi za dividendu?

Jumbo, reci, prosim te, josh kolko ti je TNB ostalo na zalihi ?

Citiraj Prvotno napisano od Menadzerica Vidi poruku
    Jumbo, reci, prosim te, josh kolko ti je TNB ostalo na zalihi ?
    Znam da vrsnim navlakačima ću ja ispasti čudan, možda za neke i pomalo lud, ali ja hvalim dionice i pišem o njima onda kad ih kupujem ili kad ih držim, a nikako kad ih prodajem. Mene bi bilo sramota s jedne strane hvaliti dionicu, a s druge strane je prodavati...ali neki drugi s tim nemaju problema. Jel se možda netko prepoznao?

Ja znam tko ih prodaje, znam zašto ih prodaje, ali ja mislim da griješe. Ja sam do nedavno kupovao, a sada više ne, jer nemam slobodnog keša. Već sam par puta postavio pitanje da mi nije jasno tko sada kupuje tolike količine, kad recimo na Forumu vlada jedinstveno mišljenje da je ta banka užas.
    Ovakvim dividendnim prinosom bi bio zadovoljan i da cijena ne raste, ali ipak očekujem da će ove godine banke imati odlične rezultate, pa će se to nagraditi na burzi.

Ode sve u p... ljepu za TNB

KHV: Stopanska and Tutunska must publish data on court disputes

The Macedonian Securities Commission (KHV) rejected the requests by Stopanska banka and Tutunska banka to be exempt from the obligation to publish the information on court disputes against them.

Two lawsuits against the banks are potentially worth 5 percent of the banks’ capital, according to the latest audited annual financial statements, KHV reports. The Commission is categorical that the information about court proceedings are highly relevant for banks’ operation and can influence prices of securities.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove